top of page

Artikel

Thema: samen duurzaam leven


​Het is verzuipen of versnellen, volgens Marjan Minnesma, woordvoerder van Urgenda en één van onze grootste voorvechters van duurzaamheid. Versnellen kunnen we alleen samen doen en daarom heeft dit platform hier een aparte themagroep voor opgezet. In Minnesma's troonrede pleit zij dan ook voor de noodzaak van het afbreken van muurtjes om echt te gaan samenwerken en samenleven.

Laten we de muurtjes tussen de wetenschapper en de activist afbreken, tussen de groene linkse denker en de liberale zakenman, tussen bewuste duurzamen en de mensen die er zich nog niet bewust van zijn. Tussen de oude en de nieuwe Nederlander, et cetera. Pas als we vanuit respect en compassie elkaar kunnen zien en accepteren kunnen we het fundament leggen voor een duurzame beweging.

De groep die dit thema gaat trekken is dus van groot belang voor het succes van alle thema’s. Herken je je in het bovenstaande? Help ons en sluit je aan bij deze groep inspirerende verbinders en mensen! Neem voor deelname contact op met Sandra Geerling van de Pop-Up Buzz.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page