Schoolgaande kinderen? Werkzaam in het onderwijs? Kom dan ook!

Schoolgaande kinderen? Werkzaam in het onderwijs? Kom dan ook!

04.10.2017

 

10 oktober, op de Dag van de Duurzaamheid, organiseert onze werkgroep Duurzaam Onderwijs in Naarden een interactieve avond gericht op duurzaam(er) onderwijs. De werkgroep wil duurzaamheid in, op en rondom scholen binnen Gooise Meren stimuleren. De Minister Calsschool en de Tweemaster in Naarden zijn verduurzaamd. Directeuren John van Seumeren en Chris Heersink vertellen hoe ze dit, samen met de leerlingen, voor elkaar hebben gekregen. We gaan samen in gesprek: Wat doen scholen al? Wat zou je nog meer willen? Hoe kunnen we dat bereiken en welke deskundigheid kunnen we daarvoor inzetten? Zowel voor voortgezet onderwijs als basisonderwijs, het gebouw, de organisatie en het lesprogramma.

 

Dus heb je schoolgaande kinderen, kom dan langs. Vertel de ouderraad, conciërge, leerkrachten van de school over deze avond. En beweeg ze te komen om geïnformeerd te worden over duurzaamheid in en op school.

 

Het is fijn als je je hier opgeeft voor 10 oktober. De avond begint om 19.30. Locatie: de Minister Calsschool, Johan Willem Frisolaan 33, Naarden. Graag tot de 10e!

 


 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl