De 1e nationale energie commissaris komt naar Bussum

De 1e nationale energie commissaris komt naar Bussum

03.11.2017

Het is de Wouter Schatborn Stichting gelukt om niemand minder dan Ruud Koornstra, Nederlands eerste nationale energie commissaris, naar Bussum te halen voor een lezing in de Watertoren in Bussum op 22 november. Opgeven kan via: info@wouterschatbornstichting.nl Deze en andere lokale evenementen op het gebied van duurzaamheid zijn ook te vinden in onze agenda. 

 

Programma

19:30: Inloop met koffie of thee
20:00: Opening en toelichting op de locatie
20:15: Wouter Schatbornlezing door Ruud Koornstra
20:40: Muziek
20.50: Pauze 
21:05: Presentatie
21:20: Muziek
21.30: Discussie 
22.05: Afronding en sluiting. Na afloop een drankje

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

de smaakengel.jpg

Eerlijk winkelen
Op zoek naar winkels waar (een groot deel van) het aanbod gemaakt is onder goede omstandigheden voor mens, dier en milieu? Op EerlijkWinkelen kun je zoeken op plaats om vervolgens een lijst te krijgen waar je lokaal, fairtrade en/of duurzaam kunt winkelen en eten. 

Energiecoach voor inwoners

Een energiecoach is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor (gratis) gesprekken met bewoners over de mogelijkheden voor energiebesparing aan de woning. Energiecoaches denken mee met bewoners en helpen bewoners om de stappen die nodig zijn goed in beeld te krijgen. Bewoners kunnen een gesprek aanvragen via paul.vansteijn@ziggo.nl