Lekker tappen

Lekker tappen

Hoe handig! In Bussum staat naast het watertappunt op het Veerplein in Bussum nu ook een watertappunt bij sportcentrum De Zandzee aan de Struikheiweg in Bussum. Drinkwaterbedrijf PWN plaatst in rap tempo deze tappunten in Noord-Holland om te stimuleren dat men waterflesjes opnieuw vult en om te voorkomen dat de plastic flesjes achteloos worden weggegooid. Hoe heerlijk om na een wandeling op de hei je flesje te vullen met sprankelend Gooisch water. Alleen in de winter, vanaf eind november worden de tappunten in verband met de vorst weggehaald. Aan het begin van de lente worden ze weer teruggeplaatst. Een overzicht van alle watertappunten van PWN vind je hier

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Help, waar moet je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl