Praat mee over de visie buitenruimte GM

Praat mee over de visie buitenruimte GM

04.02.2018

Tijdens de Politieke Avond op woensdag 7 februari 2018 kun je in het gemeentehuis in Bussum meepraten over de Visie buitenruimte Gooise Meren. Hoe ziet de buitenruimte van de toekomst eruit in Gooise Meren? Welke impact hebben ontwikkelingen als het veranderende klimaat, duurzaamheid en vergrijzing op de buitenruimte en het gebruik van openbare gebouwen? Er zijn steeds meer ontwikkelingen die vragen om een nieuw of ander gebruik van de buitenruimte. Dat vraagt om een brede en integrale kijk op de buitenruimte. Deze visie is hier het startpunt van. 

 

Tijdens de politieke avond krijg je de mogelijkheid om met de gemeenteraad in gesprek te gaan over de Visie buitenruimte. Dit gesprek vindt plaats van 20.00 tot 21.30 uur. Wil je meepraten? Stuur uiterlijk morgen, maandag 5 februari 2018, een mail naar griffie@gooisemeren.nl

 

Het gesprek is verdeeld in deel A en deel B. Tijdens deel A vindt het Gesprek plaats tussen meesprekers en raadsleden. Tijdens deel B vindt het gesprek plaats tussen raadsleden en het college.

 

Visie buitenruimte
Raadsvoorstel visie buitenruimte

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl