Samen voor meer groen & biodiversiteit in de buurt

Samen voor meer groen & biodiversiteit in de buurt

16.03.2018

 

We zijn eraan gewend geraakt om onze leefomgeving totaal naar ons gemak in te richten. Niet iedereen is zich er echter van bewust dat hierdoor nogal wat negatieve gevolgen ontstaan. Te veel bestrating in onze tuinen zorgt voor problemen tijdens hoosbuien en aanhoudende droogte, vermindering van biodiversiteit en zorgt voor opwarming van de stad. Samen stappen zetten om te vergroenen heeft dan ook heel veel voordelen. Daarom heeft de gemeente Gooise Meren zich aangesloten bij Operatie Steenbreek om iedereen in Gooise Meren te enthousiasmeren om de tuin te vergroenen. Samen kunnen we het verschil maken en zorgen voor een klimaatbestendige en gezonde samenleving! Operatie Steenbreek zal ook aanwezig zijn op ons Duurzaamheidscafé op 22 maart over biodiversiteit en lokaal gezond voedsel. Meer info? Bekijk ons evenement. Leuk als je ook komt!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Lokale activiteiten op het gebied van duurzaamheid vind je in onze agenda.