De allereerste Zero Waste buurtcamping van Nederland

De allereerste Zero Waste buurtcamping van Nederland

17.05.2018

De werkgroep Afvalloze samenleving is onderdeel van de organisatie die 20, 21 en 22 juli de allereerste Zero Waste buurtcamping organiseert. Stel je voor! Met je buren kamperen in de Groene Long in Bussum. Drie dagen is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die wc rol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet de buurman en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je je buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.

Hoe zetten we eigenlijk met de buurt voor een weekendje een kleine, ideale samenleving neer? Hoe ziet die eruit? Duurzaam, maar ook....? Denk vooral met ons mee! Binnenkort organiseren we een bijeenkomst waarbij we ook al de handen uit de mouwen zullen steken. Houd onze Facebookpagina in de gaten! Oh ja, de Buurtcamping Bussum is er trouwens voor alle bewoners van Bussum.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl