Vrijwilligers avond, 19 juni, voor het 1e Samen Sneller Duurzaam festival: Puur Pampus!


Onze werkgroep 'Een afvalloze samenleving' is de afgelopen maanden druk bezig geweest om samen met Pampus een Zero Waste feest te organiseren op 7 en 8 juli 2018 op... het forteiland Pampus in Muiden. Op dit festival ontdek je hoe het man-made Pampus vanaf de start al zelfvoorzienend was en hoe het nu een inspiratiebron is voor een innovatieve, duurzame toekomst. LAAT JE VERRASSEN EN INSPIREREN door denkers en doeners die zich op allerlei manieren inzetten voor een mooie, schone en duurzame wereld. Het eiland zal bijna uit elkaar spatten van alle lol, aha-momenten, brainwaves en gezelligheid!

De werkgroep wil graag aanstaande dinsdag (19 juni) samenkomen om mee te denken over hoe onze beweging op 7 en 8 juli vertegenwoordigd kan worden en door wie. En ze zoekt vrijwilligers die mee willen helpen met de opbouw op vrijdag 6 juli en/of afbouw op 8/9 juli. Het mooie is, is dat vrijwilligers gratis met de boot naar het eiland Pampus kunnen varen én dat ze gratis mogen kamperen. Een unieke kans om op een forteiland te slapen!

Meer info over dit festival: https://www.pampus.nl/events/puur-pampus-2018

Laat ajb via info@samen-sneller-duurzaam.nl weten of je de 19e juni komt.

Tijdstip: 20-21.30 uur. Adres: Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 54 (naast het gezondheidscentrum) in Bussum.

Fijn weekend!

Aanvraagformulier ondersteuning initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen in Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Vul dan dit formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download hier de pdf. Een aantal  ondersteunde initiatieven vind je hier.

Zwerfvuil Ambassadeur van jouw straat of buurt

Wil je alleen of samen met buurtbewoners zwerfafval opruimen in jouw straat of buurt? Laat het ons weten via het inschrijfformulier. We zetten je graag op onze plattegrond met alle opruimacties binnen Gooise Meren.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente Gooise Meren wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.