Haal een gratis gft-afvalbakje op

Haal een gratis gft-afvalbakje op

23.06.2018

 

Vandaag, zaterdag 30 juni en 7 juli kun je bij de GAD scheidingsstations in Bussum, Hilversum, Huizen en Weesp een gratis gft-afvalbakje ophalen. Een heel handig bakje om op je aanrecht te zetten of aan je prullenbak te hangen. De GAD heeft deze actie bedacht omdat ons restafval voor 30% bestaat uit gft-afval. Zonde want dit restafval wordt verbrand en kan dus niet meer worden hergebruikt. Van het gft-afval dat wel in de gft bak terecht komt wordt compost en biogas gemaakt. Met dit bakje is het wellicht makkelijker. De scheidingstations zijn geopend op zaterdag van 9.00-16.00 en neem wel je mobiel mee waarop je onderstaande voucher laat zien.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl