27 juni filmavond + discussie 'Tomorrow' * lokale oplossingen voor het klimaatprobleem

27 juni filmavond + discussie 'Tomorrow' * lokale oplossingen voor het klimaatprobleem

25.06.2018

 

Het buurtplatform Thuis in Westereng en de Broedplaats Gooise Meren uit Bussum presenteren a.s. woensdag een filmavond 'Tomorrow'- lokale oplossingen voor het klimaatprobleem.

Vind jij het klimaatprobleem ook zo groot en niet te bevatten? Weet jij ook niet wat je kunt doen, anders dan netjes je afval scheiden en vaker de fiets pakken? Dan hebben we goed nieuws: met elkaar kunnen we lokaal meer doen om bij te dragen aan een betere wereld.

In de film ‘Tomorrow’ gaan vier documentairemakers op zoek naar oplossingen voor het klimaatprobleem. Ze vinden overal ter wereld voorbeelden van lokale kleinschalige initiatieven die antwoord bieden op grote vraagstukken als voedselproductie, economisch systeem, democratie en onderwijs. Initiatieven die bovendien mensen bij elkaar brengen.

Kijk mee, laat je inspireren en denk mee over wat er in onze eigen wijk of dorp mogelijk is en neem vooral ook je buren mee.

Programma:
* Inleiding
* Film
* Rondje eerste indrukken
* Presentatie Urban Farming 035
* Discussie/napraten

 

Locatie:
Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 54 (naast Gezondheidscentrum Bussum Zuid).

 

Tijd:
19.30-22.00 uur.

 

Het hoeft niet maar voor ons is het handig te weten dat je komt. Dat kan via Facebook of info@thuisinwestereng.nl 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl