Vanavond Woondroomavond Tiny Houses

Vanavond Woondroomavond Tiny Houses

26.06.2018

Vanavond houdt de werkgroep Tiny Houses Gooise Meren haar Woondroomavond bij de Broedplaats in Bussum. De bedoeling is om gelijkgestemden te vinden in wonen en hoe een gemeenschap te vormen. Accent ligt wel op tiny en duurzaam bijvoorbeeld Tiny Village, Knarrenhof, yurts, stro-leem huisjes en eco-dorp.

 

Architect Theo Fambach laat in de inleiding wat voorbeelden zien aangevuld door de werkgroep. Daarna gaan we praktisch aan de slag. Eerst door je eigen woonwensen op te schrijven en dan gaan we speeddaten om gelijkgestemden te zoeken. Vervolgens gaan we per groep mindmappen om tot slot nog een moodboard te maken.

 

Willen jullie daarvoor zelf stiften, scharen en lijm meenemen om een moodboard te kunnen maken. De werkgroep heeft papier gekocht, een kleine bijdrage (0,50/1,-) is welkom en neem tijdschriften etc. mee waaruit je kunt knippen.

 

Koffie en thee kost 2,- in de broedplaats.


Adres: Broedplaats Gooise Meren, Piet Heinlaan 54 (naast het gezondheidscentrum Bussum Zuid). 
Tijd: 19.30-21.30.
 

Hier nog wat handige websites:

https://www.marjoleininhetklein.com

 

http://www.bouwexpo-tinyhousing.nl

http://www.bouwexpo-tinyhousing.nl/prijs-vraag/inzendingen

BouwExpo notities
 

https://www.tinyhousenederland.nl/handigelinks/

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl