Klein wonen magazine

Klein wonen magazine

21.08.2018

 

De redactie van het Klein Wonen magazine kwam inspiratie opdoen tijdens ons Duurzaamheidscafé over Tiny Houses van dit voorjaar. Onlangs hebben ze een pracht digitaal magazine uitgegeven boordevol inspiratie en tips op het gebied van tiny houses. Van kleine huishoudelijke apparaten, los van de nuts voorzieningen tot ervaringen met het wonen op een klein oppervlak. En ook handig, er staan advertenties in van duurzame ondernemers en workshops op dit gebied. Het magazine kun je hier bestellen voor 2 euro. Heb je inspiratie voor deze redactie? Mail ze dan via: info@kleinwonenmagazine.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl