top of page

Artikel

Naardense KTV wijk gaat collectief verduurzamen


In navolging van de Naardense wijken Rembrandtpark en Componistenkwartier (RemCom) gaat ook KTV (voorheen Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven) collectief verduurzamen. Karin van Schuppen, één van de trekkers van Duurzaam Remcom brengt haar expertise in die ze heeft opgedaan in het traject van collectief inkopen van isolerende maatregelen en zonnepanelen. Ze gaat het buurtplatform KTV helpen om voor alle bewoners van de wijken KTV activiteiten te ontplooien, waarbij ze elkaar helpen om wijzer te worden in de mogelijkheden van de energie veranderingen die steeds meer beschikbaar komen. Zoals bijvoorbeeld isoleren, anders verwarmen, alles elektrisch, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en autodelen.

Woon je in KTV en heb je tijd en zin om actief bezig te zijn in de werkgroep Energie & Duurzaamheid, meld je aan als vrijwilliger via secretariaat@buurtplatformnaarden.nl Aanstaande dinsdag komt de werkgroep bijeen in de Schakel om 20.00 uur op de Kolonel Verveerstraat 74, Naarden.

Op 29 oktober staat een informatie avond gepland voor alle KTV bewoners. Details kun je tegen die tijd vinden op buurtplatformktvnaarden.nl

Op 20 september houden we een Duurzaamheidscafé in KTV. Fijn als je komt. Meer evenementen op het gebied van duurzaamheid vind je in onze agenda.

Onlangs is er subsidie vrijgekomen voor energiebesparende maatregelen. Meer info vind je hier.

Overige artikels

Onze thema's

Aanmelden nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page