Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2019

12.05.2020

In ons jaarverslag van 2019 lees je wat we vorig jaar als beweging opgestart en bereikt hebben waaronder de aanpak, ondersteunende activiteiten en de partnerships. Ondanks een vertraging door het coranavirus bouwen we onverminderd verder aan een meer duurzaam Gooise Meren. Laat het ons weten als je je bij ons wilt aansluiten of een duurzaam lokaal initiatief hebt. Like en volg ons op Facebook, link met ons op LinkedIn en abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van lokaal duurzaam nieuws.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl