Gratis advies van een lokale en vrijwillige energiecoach én een waardebon van 50 euro

Gratis advies van een lokale en vrijwillige energiecoach én een waardebon van 50 euro

17.05.2020

Energiecoöperatie Wattnu heeft een hele mooie actie gelanceerd om inwoners van Gooise Meren te helpen bij het nemen van kleine maatregelen en het aanpassen van gedrag om thuis energie te besparen. Er zijn veel kleine maatregelen die relatief goedkoop en makkelijk uitvoerbaar zijn, zoals bijvoorbeeld radiatorfolie, LED-lampen, tochtstrippen of een waterbesparende douchekop. In veel huishoudens is het mogelijk om met enkele kleine investeringen en meer bewustzijn 10% op het energieverbruik te besparen.

 

Als je wilt weten met welke kleine maatregelen je energie kunt besparen, vraag dan een gratis online energiegesprek aan. In dit video- of telefoongesprek met een energiecoach wordt er gekeken welke kleine maatregelen voor jou en jouw woning relevant zijn. Energiecoaches zijn vrijwillige mede-bewoners die hiervoor een aantal trainingen hebben gevolgd.

 

Het leuke van dit gesprek is dat je niet alleen informatie krijgt over wát je eenvoudig kunt doen, maar na afloop van het gesprek ook een ludieke placemat met bespaartips én een waardebon van €50,- ontvangt. Met deze waardebon kun je direct de daad bij het woord voegen en producten uitzoeken op de website energiebespaarshop.nl

 

Deze actie is een samenwerking van Wattnu, de gemeente Gooise Meren en diverse woningcorporaties.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl