Gratis zomerschool voor kinderen van 9 t/m 12 jaar


Deze zomer organiseert het Muiderslot in samenwerking met Fawaka Ondernemersschool een leuke en leerzame Zomerschool. Tijdens de zomerschool beginnen de kinderen hun eigen gezonde cateringbedrijf. Ze leren van alles over gezond en lekker eten, krijgen les over planten van de tuinman, leren presenteren van een professional en gaan koken met echte koks. Ze maken hun eigen gezonde gerechten en verkopen deze tijdens het afsluitende Fit Food Festival.

Het programma duurt vijf dagen en zal plaatsvinden in het Muiderslot. Wat deze Zomerschool nog meer bijzonder maakt, naast dat deze gratis is, is dat de kinderen worden gehaald en gebracht op verschillende verzamelpunten.

Voor wie: kinderen 9 t/m 12 jaar

Wanneer: maandag 27 juli t/m vrijdag 31 juli 2020

Tijden:

09:30 - 10:30 verzamelen en vervoer naar het Muiderslot

10:30 - 15:30 programma in het Muiderslot

15:30 - 16:30 vervoer van het Muiderslot terug naar verzamelpunt

Het programma is gratis. Let op! Jouw kind kan alleen meedoen als zij/hij alle dagen aanwezig kan zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden?

Mail naar muiderslot@fawakaondernemersschool.nl of bel ons op +31 6 49218209

met de volgende gegevens: naam kind, leeftijd, uw naam, uw telefoonnummer, uw mailadres, antwoord van uw kind op: ‘ik doe graag mee met de zomerschool, omdat…’

Lokale en landelijke subsidies en leningen voor huiseigenaren en VVE's

Een volledig en telkens geactualiseerd overzicht van subsidies en leningen om je huis of je wooncomplex (VVE) te verduurzamen vind je in de energiesubsidiewijzer van MilieuCentraal.  

Word Zwerfvuil Ambassadeur in jouw straat of buurt

Wil je het aanspreekpunt worden voor je buurtbewoners om samen zwerfafval op te ruimen in jouw straat of buurt? Laat het ons weten via een mail met daarin de straat of straten die je samen met buurtbewoners wilt schoonhouden. We zetten je graag op onze kaart met alle opruimacties binnen Gooise Meren.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een lokale bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor een gratis gesprek over de mogelijkheden. Stuur hiervoor een mail naar: Paul.vansteijn@ziggo.nl