Statiegeldactie Julianaschool Bussum


Update 1 januari 2021: De statiegeldactie heeft meer dan 400 euro opgeleverd. De hele maand januari 2021 kun je opnieuw je statiegeldbonnetje doneren bij de AH Koekoeklaan Bussum. De Julianaschool op de Kwartellaan is goed bezig! Ze willen heel graag een groen schoolplein en eventueel buiten ook lessen gaan geven maar dat is een kostbare aangelegenheid. Myra van de Ven, vrijwilliger bij de Julianaschool, is met allerlei partijen in gesprek om het groene schoolplein voor elkaar te krijgen. Zo heeft zij ook contact gezocht met de lokale Albert Heijn. Zij steunen regelmatig kleine, lokale acties door mensen die flessen inleveren de mogelijkheid te geven het statiegeldbonnetje te doneren. De hele maand september kun je bij de AH Koekoeklaan je statiegeld doneren voor een groen en gezond Julianaschoolplein!

De Julianaschool Kwartellaan en haar ideeën voor een groen schoolplein volg je op Facebook.

Aanvraagformulier ondersteuning initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen in Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Vul dan dit formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download hier de pdf. Een aantal  ondersteunde initiatieven vind je hier.

Zwerfvuil Ambassadeur van jouw straat of buurt

Wil je alleen of samen met buurtbewoners zwerfafval opruimen in jouw straat of buurt? Laat het ons weten via het inschrijfformulier. We zetten je graag op onze plattegrond met alle opruimacties binnen Gooise Meren.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente Gooise Meren wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.