Nieuwe collectieve inkoopactie duurzaamheidsmaatregelen


Vandaag start een nieuwe collectieve inkoopactie van de samenwerkende energiecoöperaties in de Gooi en Vechtstreek; Energie Verbonden 't Gooi. Je kunt intekenen voor zowel isolatiemaatregelen als zonnepanelen en je kunt een afspraak maken met een energiecoach voor inzicht in het energieverbruik, en waar met maatregelen winst valt te behalen. Deze inkoopactie loopt tot 1 maart 2022.

De collectieve inkoopacties benutten de uitbreiding en verlenging van de landelijke Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), waarmee naast zonneboilers en warmtepompen nu ook isolatiemaatregelen en aansluiting op een warmtenet gesubsidieerd worden. Kijk voor meer informatie op de website van Energie Verbonden, het collectief van de energiecoöperaties in de regio.

Aanvraagformulier ondersteuning initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen in Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Vul dan dit formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download hier de pdf. Een aantal  ondersteunde initiatieven vind je hier.

Zwerfvuil Ambassadeur van jouw straat of buurt

Wil je alleen of samen met buurtbewoners zwerfafval opruimen in jouw straat of buurt? Laat het ons weten via het inschrijfformulier. We zetten je graag op onze plattegrond met alle opruimacties binnen Gooise Meren.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente Gooise Meren wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.