Ter nagedachtenis van 'man op de maan' ing. Evert Willem de Bruin


Helaas hebben we het droevige bericht ontvangen dat Evert de Bruin op 8 februari is overleden. Evert is oprichter van 12 Volt in Huis en uitvinder in hart en ziel. Hij was vanaf het begin een actieve deelnemer aan het Platform Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren. Vanwege zijn originele en unieke bijdrage werd er een aparte werkgroep met de naam ‘Man op de Maan’ gecreëerd.


Wij zijn Evert zeer dankbaar voor zijn bijdrage en we zullen ons gaan bezinnen hoe we kunnen helpen zijn gedachtegoed voort te zetten.


Wij wensen zijn vrouw Sandra en kinderen Lucy, Wendy en Cindy heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


Samen Sneller Duurzaam

Lokale en landelijke subsidies en leningen voor huiseigenaren en VVE's

Een volledig en telkens geactualiseerd overzicht van subsidies en leningen om je huis of VVE) te verduurzamen vind je in de energiesubsidiewijzer van MilieuCentraal.  

Word Zwerfvuil Ambassadeur in jouw straat of buurt

Wil je alleen of samen met buurtbewoners zwerfafval opruimen in jouw straat of buurt? Laat het ons weten via het inschrijfformulier. We zetten je graag op onze plattegrond met alle opruimacties binnen Gooise Meren.

Aanvraagformulier ondersteuning initiatievenfonds

Heb je een duurzaam initiatief dat je wilt uitrollen in Gooise Meren en zoek je ondersteuning? Vul dan dit formulier (docx) in. Kun je deze niet openen, download hier de pdf. Een aantal  ondersteunde initiatieven vind je hier.

Duurzaam Gooise Meren

Check op deze site van de gemeente Gooise Meren wat je kunt doen om je huis en tuin meer klimaatbestendig te maken.