Werkgroep tiny houses GM | Samen Sneller Duurzaam Gooise Meren

Wat doet deze werkgroep?

Deze werkgroep is bedoeld voor gelijkdenkenden en -gestemden die geïnteresseerd zijn in een minimalistisch, duurzaam en eenvoudig leven en daar ook meer vorm aan willen geven. Een betaalbare manier van leven waarin je tijd overhoudt voor zaken die je aan het hart liggen. 

Ook deelnemen aan deze werkgroep? Mail Marileen.

Werkgroep tiny houses Gooise Meren  
klein crailo.png

De werkgroep Klein Crailo is een professioneel burgerinitiatief. Haar ambitie is anders wonen: compact, duurzaam, verbonden met de natuur en met elkaar. De visie is dat Klein Crailo een levendig onderdeel is van Buurtschap Crailo. Gebruik makend van de kracht van de natuur en de nieuwste technologieën om onze footprint te beperken. Er gaat gewoond worden op een klein oppervlak, want dan is er meer ruimte en tijd om in te zetten voor de wereld om ons heen. Neemt contact op met Alexey Pristupa voor meer informatie over Klein Crailo. 

18.03.2020

In Hilversum verrijst een dorp met 'tiny houses'. Marileen Fabels is kwartiermaker van het project. "Het wordt een broedplaats waar duurzaam samenleven centraal staat. Voortaan staat het hek open: de buurt is welkom!"

Het gaat om de oude Philipswinkel aan de Larens...

26.11.2018

Afgelopen donderdag hadden we een druk bezocht Duurzaamheidscafé georganiseerd over de kracht van het collectief. Goed om te zien dat onze werkgroep Tiny Houses GM samen gaat met de werkgroep Tiny green house 035 uit Hilversum om meer voor elkaar te krijgen als collect...

Please reload

Leden werkgroep tiny houses GM

Trekker - Marileen Fabels

Lindeke Mast

Ron de Leeuw

Please reload

De werkgroep heeft haar eigen Facebook pagina