Lekker richting de lente met het Duurzaamheidscafé

Lekker richting de lente met het Duurzaamheidscafé

02.03.2018

 

 

Op 22 maart organiseren we weer een Duurzaamheidscafé met als thema: biodiversiteit en lokaal gezond voedsel. De locatie is het prachtige Weg in het Wild geworden op de Meerkade 7 in Muiderberg. Een lekker fietstochtje door de natuur. Ook gaan we wat carpoolplekken organiseren als fietsen lastig is. 

 

Programma:

 • 19.00: Voorjaarsmarktmarkt en muziek van zangeres Josefien.

 • 20.00-20.45: Iris Veltman, biologisch tuinieren. Thijn Westermann van de werkgroep Biodiversiteit Gooise Meren vertelt wat er binnen Gooise Meren gebeurt en zou moeten gebeuren op het gebied van biodiversiteit.

 • 20.45-21.15: Wietse Bakker van CSA Land in Zicht over stadslandbouw. Barbro van der Ham introduceert de werkgroep Stadslandbouw Gooise Meren.

 • 21.15-22.15: Trekking winnaars van de milieu bewust geteelde boeketten. Borrel & info markt met lokale ondernemers en stichtingen op groen gebied zoals Slowfood, Nederland Zoemt, Velt Gooi en Eemland, de Groenteclub, Taste Before You Waste, imkers, Operatie Steenbreek en meer.
   

WINNEN! Maak kans op één van de twee prachtige bossen bloemen van Bloemkracht8, biologisch en natuurlijk geteelde bloemen!

 

HOE? Registreer je voor dit evenement en zorg dat je de 22e bij Weg in het Wild bent.

 

Graag verwelkomen we jou in ons café!

 

Komende duurzaamheidscafés 2018:

 • 17 april – andere mobiliteitsvormen

 • 22 mei – tiny houses

 • 19 juni - duurzaam onderwijs
   

Carpoolen / Samen fietsen? Weg in het Wild is een prachtige locatie in Muiderberg. Ongeveer 10 fietsminuten voorbij Gasterij Stadszigt. Wil je liever samen fietsen in het donker? Stuur dan een mail naar info@samen-sneller-duurzaam.nl of geef het aan in ons Facebook evenement.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Vind lokale bijeenkomsten en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Waar kun je beginnen om thuis energie te besparen?

Nodig een energiecoach bij je thuis uit. Dit is een betrokken bewoner, een ervaringsdeskundige of vrijwillige professional, die beschikbaar is voor gratis gesprekken over de mogelijkheden. Een gesprek vraag je aan bij Paul: paul.vansteijn@ziggo.nl